Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en dés
- 50 g de farine
- 50 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 100 g de flocons d'avoine
- 400 g de blancs de poireau (2 gros blancs environ), coupés en rondelles
- 100 g d'oignon (1 petit oignon), coupé en six
- 20 g de beurre doux, coupé en dés
- 200 g de filet de poulet, coupé en dés (voir "Variante(s)")
- 4 branches de thym citron, les feuilles seulement
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2031 kJ / 487 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Parmentier merlan, poireau et courge
1 godz. 15 min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Poulet aux courgettes, au citron et au miel
30 min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55min
Crumble de poulet aux poireaux
50min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40min
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50min
Clafoutis au jambon et aux petits pois
1 godz. 15 min
Petite courge au crottin de Chavignol
1h 45min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1 godz.
Parmentier de veau au potimarron
1h 10min