Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en dés
- 50 g de farine
- 50 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 100 g de flocons d'avoine
- 400 g de blancs de poireau (2 gros blancs environ), coupés en rondelles
- 100 g d'oignon (1 petit oignon), coupé en six
- 20 g de beurre doux, coupé en dés
- 200 g de filet de poulet, coupé en dés (voir "Variante(s)")
- 4 branches de thym citron, les feuilles seulement
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2031 kJ / 487 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1 godz. 15 min
Parmentier de veau au potimarron
1 Std. 10 Min
Crumble de poulet aux poireaux
50 min
Flan de poireaux à la pancetta
50 min
Poulet à l'ananas, pois gourmands et riz
45 Min
Poulet aux courgettes, au citron et au miel
30 Min
Parmentier de boeuf aux panais et noisettes
45 Min
Roulés de dinde aux pruneaux
35min
Clafoutis au jambon et aux petits pois
1 godz. 15 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 Min
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50 min