Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalote
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de blé en grains
- 120 g de vin blanc sec
- 320 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de poivron rouge grillé, en conserve, coupé en dés
- 100 g de moules à l'escabèche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 17.5 g
Alternativní recepty
Brandade de thon
1 godz.
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Risotto aux cèpes
30min
Pâtes vertes au curry de lentilles
25min
Risotto au calamar
1 godz. 30 min
Paëlla valenciana
1 godz.
Cabillaud aux graines de moutarde et crémeux d'orge
45min
Blanquette de saumon aux fèves
1 godz.
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Brandade de sardine
35min
Risotto au saumon
45min