Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Protein
- 43 g / 43 g
- Sacharidy
- 9 g / 9 g
- Tuk
- 11 g / 11 g
Alternativní recepty
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min
Paleron au potiron et au vin blanc
3h
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min
Carbonade flamande
1h 45min
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1h 10 min
Cuisse de dinde à la moutarde
1u.
Welsh rarebit
30 min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1u.
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Velouté d'endive
35min