Poulet aux endives à la crème de maroilles

Poulet aux endives à la crème de maroilles

4.1 71 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 80 g de maroilles sans la croûte, en morceaux
  • 110 g d'oignon coupé en 4
  • 1 endive coupée en 4
  • 180 g de vin blanc sec
  • 100 g d'eau
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • ½ cube de bouillon de volaille
  • 500 g d'escalopes de poulet (4)
  • 4 endives
  • 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 43 g
Kalorie 1443 kJ / 343 kcal
Tuk 11 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...