Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Protein
- 43 g / 43 g
- Sacharidy
- 9 g / 9 g
- Tuk
- 11 g / 11 g
Alternativní recepty
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 min
Velouté d'endive
35min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50 min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Saltimboccas de veau
35min
Carbonade flamande
1 Std. 45 Min
Crème de choux de Bruxelles à la poire
45 min
Filet mignon farci, pâtes aux champignons
1h 10min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 min