
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aluatul pentru cannelloni
- 300 g făină
- 3 ouă (de cca. 60 g)
- 10 g ulei de măsline extravirgin
Umplutura
- 700 g apă
- 600 g frunze de spanac congelat
- 150 g lapte
- 1 linguriță sare plus după gust
- 600 g ricotta din lapte de vacă, proaspătă bine scursă
Sosul béchamel
- 500 g lapte
- 50 g făină
- 20 g unt nesărat
- ½ - 1 linguriță sare după gust
- 1 priză nucșoară măcinată
Preparatul final
- 2 - 3 linguri parmezan ras
- 20 g unt nesărat bucățele mici
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 897 kcal / 3753 kJ
- Protein
- 41.9 g
- Tuk
- 45.9 g
- Sacharidy
- 84.3 g
- Vláknina
- 302.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini galettes cu ciuperci
1hod. 45min
Falafel rapid
30min
Plăcintă cu miel și praz
2hod.
Clafoutis cu cireșe
50min
Iepure cu prune uscate
1hod.
Supă de roșii cu pâine, ruladă de omletă cu spanac și legume la aburi
1hod. 5min
Ratatouille (ghiveci)
40min
Far breton cu prune uscate
2hod.
Ștrudel cu mere
1hod. 45min
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1hod. 25min
Supă de ceapă
1hod.
Risotto cu parmezan
30min