Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aluatul pentru cannelloni
- 300 g făină
- 3 ouă (de cca. 60 g)
- 10 g ulei de măsline extravirgin
Umplutura
- 700 g apă
- 600 g frunze de spanac congelat
- 150 g lapte
- 1 linguriță sare, plus după gust
- 600 g ricotta din lapte de vacă, proaspătă, bine scursă
Sosul béchamel
- 500 g lapte
- 50 g făină
- 20 g unt nesărat
- ½ - 1 linguriță sare, după gust
- 1 priză nucșoară măcinată
Preparatul final
- 2 - 3 linguri parmezan ras
- 20 g unt nesărat, bucățele mici
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 3753 kJ / 897 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 84.3 g
- Tuk
- 45.9 g
- Vláknina
- 302.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Musaca de linte
2u. 20min
Falafel rapid
30 min
Brioșe cu legume și alune de pădure
40 min
Spanac cu ouă, la cuptor
40 min
Tartă Bourguignonne
1h 30min
Chiftele de somon
2u. 20min
Cartofi gratinați (Gratin dauphinois)
50 min
Salată de alac și pui
1 Std. 15 Min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55 min
Clafoutis cu cireșe
50 min
Quiche Lorraine
50 min
Tartă cu ton și roșii
30 min