Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa velha
- 50 g massa-mãe
- 70 g farinha tipo 65
- 30 g água
- 5 g sal
Focaccia
- 200 g água
- 320 g farinha tipo 65
- 75 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 5 g sal
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 c. chá de alecrim seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3j 20 menit
Madalenas de chouriço, curgete e pimento vermelho
35min
Pasta de caril encarnada
25min
Focaccia recheada
1h 25min
Areias de queijo e alecrim
25min
Caldo de legumes - TM5
30min
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45min
Pão com pesto
2 godz. 5 min
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min
Focaccias
2h