Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa velha
- 50 g massa-mãe
- 70 g farinha tipo 65
- 30 g água
- 5 g sal
Focaccia
- 200 g água
- 320 g farinha tipo 65
- 75 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 5 g sal
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 c. chá de alecrim seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3hod.
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Focaccia recheada
1h 25min
Pão naan
1h
Molho pesto
5min
Sopa de cebola gratinada
35min
Focaccia de sardinha
1h 20min
Tarte Tatin de pera
1h 30min
Húmus
10min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Focaccias
2 Std.