Kompatibilní verze
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schweinefilet mit Beilagen
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 35 g Pinienkerne
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 TL Thymian, gerebelt
- 500 g Schweinefilet, 1 großes längs und quer durchgeschnitten oder 2 Filetköpfe à 250 g, längs halbiert
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1200 g Wasser
- 250 g Wildreismischung
- 400 g Blumenkohlröschen
Sauce
- 20 g Olivenöl
- 10 g Tomatenmark
- 40 g Röstzwiebeln
- 30 g Mehl
- 20 g Sherry, trocken
- 2 TL Sojasauce
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 3 Spritzer Worcester-Sauce
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2816 kJ / 672 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7.6 g
Alternativní recepty
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45 Min
Schweinefilet im Zucchinimantel
1 Std. 15 Min
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3hod.
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1 Std. 15 Min
Putenbrust mit Rucolapesto
1h
Putenmedaillons mit Mozzarella und Basilikumsauce
3hod.
Putenschnitzel "Chili-Kräuter" mit Gemüse und Reis
2 Std. 40 Min
Putenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Drillingen
40min
Schweinefilet auf Paprikagemüse
55 Min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1h
Überbackenes Schweineschnitzel mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Hähnchenfilet mit Balsamico-Tomaten und Kartöffelchen
40min