Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Schweinefilets (à ca. 250 g)
- 50 g Olivenöl
- 1 ½ TL Meersalz
- ¾ TL Pfeffer
- 2 Zweige Rosmarin
- 10 Zweige Thymian
- 10 Stängel Petersilie, abgezupft
- 500 g Paprika, gemischt (rot und gelb), in Stücken (3 cm)
- 4 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 400 g Tomatensaft
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 1 EL Saucenbinder, hell
- 1 Baguette
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2260 kJ / 540 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3h
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
20 min
Schnelles Hähnchengulasch
40 min
Schweinefilet mit Senfsauce
50 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Schweinefilet mit Bohnensalat
55 min
Schweine-Minutenschnitzel mit Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
35 min
Schaschlik mit Paprika und Reis
1 godz. 10 min
Putenschnitzel süß-sauer
1h
Gyros-Geschnetzeltes
1 godz. 10 min
Paprikagulasch
1h 25min