Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hähnchen in Paprikasauce
- 6 - 8 Hähnchenunterschenkel
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 180 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Tomaten, halbiert
- 30 g Olivenöl
Zucchini-Feta-Couscous
- 200 g Couscous
- 15 g Petersilie, ohne Stiele
- 30 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Schalotten, halbiert
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 200 g Wasser
-
1
geh. EL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 100 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35min
Curryhuhn mit Champignons
30min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Auberginenschiffchen mit Hackfleisch - Karnıyarık
1h
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15min
Hähnchenbällchen in Tomatensauce
1h
Würziges Orangenhähnchen mit Basmati-Reis
1h
Joghurthühnchen
40 min
Gefüllte Hähnchenbrust mit Avocado und Duftreis
1h
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Hackbällchen mit Tomatenbulgur und Feta
40 min