Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Suppengemüse (Sellerie, gelbe Rübe, Petersilienwurzel), in Stücken
- 20 g Rapsöl
- 800 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 100 g Karotten, in Scheiben (2 mm)
-
2
Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l)
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 1 EL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 150 g grüne Erbsen, tiefgekühlt, angetaut
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 396 mg
Alternativní recepty
Steckrüben-Eintopf
45min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35min
Gefüllte Paprikaschoten
50min
Sauce Bolognese
35min
Hackbällchen-Suppe
35min
Tomatensuppe mit Geflügel
30min
Hühnerfrikassee
1h 20min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min