Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
nebo 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (volitelně)
nebo 1 EL Mohn (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2hod. 15min
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2 Std.
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 Min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Balsamico-Schalotten
19 godz.
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1h 25min
Provenzalische Tarte
1h 15min
Pissaladière
1h 20min
Grüne Steaksauce
10min
Erdnuss-Frischkäse-Kugeln
15min
Avocado-Linsen-Bratlinge mit Sour Cream
1hod. 10min