Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
nebo 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (volitelně)
nebo 1 EL Mohn (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2j 10 menit
Knusprige Spargelröllchen mit Asia-Sauce
1j
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20 min
Feta-Cashew-Kugeln
20 min
Süßkartoffel-Pancakes mit Chili-Salsa
40 min
Gegrillte Portobello-Pilze
40 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1j 30 menit
Römersalatschiffchen
10 min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1j 30 menit
Bohnen-Feta-Burger
1 Std. 40 Min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40 min