Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
nebo 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (volitelně)
nebo 1 EL Mohn (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 godz. 15 min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 Min
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6 Std. 20 Min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1 Std. 10 Min
Frühlingstarte
1 godz. 40 min
Chorizo-Quiche
2h 30min
Tarte Tatin mit Tomaten
1 godz. 40 min
Spinat-Frischkäse-Schnecke
50 Min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1 godz.
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40 min
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 Min