Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- ¼ Würfel Hefe (10 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 EL Öl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 50 g Walnusshälften
- 80 g Schalotten, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch
- 2 TL Fenchelsaat
- 100 g Olivenöl
- 1 gelbe Paprika (ca. 280 g), in Würfeln (1 cm)
- 1 Zucchini (230 g), in Würfeln (1 cm)
- 1 Aubergine (260 g), in Würfeln (1 cm)
- 2 EL Tomatenmark
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 TL Zucker
- 100 g Mini-Römersalat, in Streifen
- 150 g Ziegenkäserolle, in Scheiben
- Walnussöl zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3906 kJ / 933 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1h 30min
Pilzza
1h 20 min
Ratatouille-Lasagne
1h 30min
Pizza auf ligurische Art
1h 50 min
Blini mit Paprikaragout
2h
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30min
Tomaten-Bulgur-Pfannkuchen
1h 15 min
Pizza mit Zucchini und Fenchelhack
1h 45min
Bauernpizza
1h 40min
Pizza Greco
1h 20 min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Pizza Diavolo
1h 15 min