Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Haselnüsse, gemahlen
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 350 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
- 2 TL Zitronensaft
- 100 g körniger Frischkäse
- 250 g Gorgonzola, in Stücken
- 3 - 4 TL Honig
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 60 g Rucola, ohne Stiele, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 λεπτ.
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1h 10min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Häckerle
1h 30min
Spargel-Mango-Salat
35 Min
Pikante Gewürzäpfel
40 λεπτ.
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30 Min
Spargel-Quiche
1h 10min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1h 10min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 Min