Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Haselnüsse, gemahlen
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 350 g Rhabarber, geschält, in Stücken (1 cm)
- 2 TL Zitronensaft
- 100 g körniger Frischkäse
- 250 g Gorgonzola, in Stücken
- 3 - 4 TL Honig
- 3 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 60 g Rucola, ohne Stiele, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1h 50 min.
Blätterteigtarte mit grünem Spargel, Feta und Radieschen-Öl
1h 30min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Nudelsalat mit Radicchio und Parmesan-Knusper
35min
Winterlicher Flammkuchen
2h
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1 Std. 25 Min
Tarte Tatin mit Tomaten
1 Std. 40 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min
Spargelflammkuchen mit Walnüssen
1h 15min
Kürbisquiche mit Ziegenfrischkäse und Birne
1h 30min