Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Wasser
- 3 Eier
- 1 Bund Radieschen, in dünnen Scheiben (1 mm)
- 3 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 200 g Kartoffeln, gegart, z.B. vom Vortag, fein gewürfelt
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Minze, abgezupft
- 4 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- ½ Salatgurke, entkernt, in Stücken
- 750 g Joghurt, 10% Fett
- 1 Zitrone, unbehandelt, die Hälfte der Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst
- 1 ½ EL Dijon-Senf
- 1 TL Kurkuma
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Chiliflocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 967 kJ / 230 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloody-Mary-Salat
20 Min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 Min
Gefüllte Kaki mit Frischkäseguss
35 Min
Erdbeer-Gazpacho
40min
Avocado-Tomaten-Suppe
40min
Feta-Cremesuppe
35 Min
Avocado-Frischkäse-Mousse mit Limette
15 Min
Oliven-Schafskäse-Omelette
30min
Grüne Salatsuppe
40min
Kalter Hund 2.0
4h 20 min
Oliven in Tomatensauce
30min
Kalte Gurkensuppe
15 Min