Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in kleinen Stücken
- 500 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1820 kJ / 434 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Kalte Caprese-Suppe
2h 15min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20 min
Gazpacho Andalusia
40min
Zabaglione al Prosecco
15min