Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in kleinen Stücken
- 500 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1820 kJ / 434 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinierter Spargel auf Thymian-Polenta
1 Std. 15 Min
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Gebräunte Butter mit Ei und Pinienkernen
20 Min
Polenta mit Trüffel und Ei
35 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Kalte Caprese-Suppe
2h 15 min
Fenchel-Risotto
40 Min
Sauce mit rotem Radicchio
25 Min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min