Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 6 - 8 Salbeiblätter
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, in kleinen Stücken
- 500 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1820 kJ / 434 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Fenchelpesto
10min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Trüffelrisotto
45min
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40 Min