![Spelt and Honey Tear and Share Bread Spelt and Honey Tear and Share Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09BA8DC8-398C-43AF-89BA-358E84AEF19B/Derivates/CABE6E0D-2338-46BA-99D5-8EFE0ED82EE7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g spelt flour, plus extra for dusting
- 330 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
nebo 15 g fresh yeast, crumbled - 50 g runny honey
- 1 ½ tsp fine sea salt
- oil, for greasing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 766.9 kJ / 183.3 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 240.7 mg
Alternativní recepty
Spelt Bread
1 Std. 45 Min
Classic Wholemeal
2h 40min
Australian Oat Damper
55 min
Steamed Apple and Ginger Cake
1h 10 min.
German Bread
4sa 15 dk
Oatcakes
1h
Steamed Wholemeal Bread
2 Std.
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Olive Bread Rolls
2 Std.
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Oaty Cookies with Wholemeal Flour and Honey
45 dk
Sonja's Bread
3h 10min