Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
三杯雞肉餡
- 20 克 蒜頭
- 20 克 薑 ,切塊(約2公分)
- 20 克 醬油
- 10 克 糖
- 10 克 黑麻油
- 1 大匙 米酒
- 1 大匙 水
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片(約0.5公分)
- 40 克 洋蔥 ,切丁(約1公分)
- 200 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約1.5公分)
- 10 克 九層塔 ,只取葉,切段(約1公分)
包子麵糰
- 60 克 水
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 20 克 糖
- 210 克 中筋麵粉 ,多備一些撒粉用
- ¼ 茶匙 鹽
- 70 克 牛奶
- 1 茶匙 油
蒸包子
- 600 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 1016.3 kJ / 243.1 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 32.6 g
- Tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 1.4 g