Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g Joghurt, 3,5% Fett
- 60 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 80 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Eigelb
- 2 EL Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1219 kJ / 291 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 59 mg
Alternativní recepty
Toastbrot
16 Std.
Schokoladen-Babka mit Pistazien
2 Std. 30 Min
Buttermilch-Weckchen
1h 30min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Hayas Sauerteigbrot
20u.
Möhren-Mais-Buns
2 Std. 30 Min
Kefir-Zöpfe
7hod. 30min
Ofen-Berliner
6h
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1h
Milchbrötchen
4h
Softe Frühstücksbrötchen
1 Std. 45 Min
Softes Sandwichbrot
3h 30min