
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Kefir
- 80 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Öl
- 1 Ei
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 50 g Rosinen
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Mandeln, gehobelt zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 279 kcal / 1169 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 39 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllter Hefekranz
2hod. 15min
Rumänische Frischkäsewecken
2hod.
Osternest
2hod.
Dinkel-Vanille-Schnecken
6hod. 30min
Rosinenschnecken
2hod. 20min
Buchteln mit Kokosglasur
1hod. 15min
Aprikosen-Möhren-Muffins
1hod.
Süßkartoffel-Hefebrötchen
3hod.
Streuseltaler
1hod. 40min
Apfel-Hefe-Küchlein (Racuchy z jabłkami)
50min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Softe Frühstücksbrötchen
1hod. 45min