Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g Kefir
- 80 g Zucker
- 5 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 30 g Öl
- 1 Ei
- ½ TL Zimt
- 1 Prise Salz
- 50 g Rosinen
- 1250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Mandeln, gehobelt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 39 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 Std.
Rosinenschnecken
2hod. 20min
Gedrehter Hefezopf
2 Std.
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 godz.
Brombeer-Mohnschnecke
2hod. 5min
Kreppel
1 Std.
Scharlotka
2 Std.
Aprikosen-Sanddorn-Fruchtschnitten
30 Min
Rumänische Frischkäsewecken
2 Std.
Osternest
2 Std.
Softe Frühstücksbrötchen
1 Std. 45 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min