Zařízení & příslušenství
黑三剁
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 30min.
3 人份
Suroviny
-
红辣椒,长的 去蒂切段50 克
-
新鲜青辣椒 去蒂切段50 克
-
大头菜 选玫瑰大头菜,水里浸泡约3小时沥干,切块100 克
-
油30 克
-
姜1 片
-
猪肉肉糜300 克
-
料酒 (约1茶匙)5 克
-
糖 (约1茶匙)5 克
-
生抽10 克
-
葱 切末5 克
-
麻油1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
952.8 mg
Protein
19.1 g
Kalorie
1367 kJ /
327 kcal
Tuk
24.6 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:秋天的成熟
10 recepty/-ů
Čína
Čína