
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 红辣椒,长的 ,去蒂切段
- 50 克 新鲜青辣椒 ,去蒂切段
- 100 克 大头菜 ,选玫瑰大头菜,水里浸泡约3小时沥干,切块
- 30 克 油
- 1 片 姜
- 300 克 猪肉肉糜
- 5 克 料酒 (约1茶匙)
- 5 克 糖 (约1茶匙)
- 10 克 生抽
- 5 克 葱 ,切末
- 1 茶匙 麻油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 327 kcal / 1367 kJ
- Protein
- 19.1 g
- Tuk
- 24.6 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 952.8 mg