黑三剁

黑三剁

4.7 6 rating
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 30min.
3 人份

Suroviny

  • 红辣椒,长的 去蒂切段
    50 克
  • 新鲜青辣椒 去蒂切段
    50 克
  • 大头菜 选玫瑰大头菜,水里浸泡约3小时沥干,切块
    100 克
  • 30 克
  • 1 片
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 料酒 (约1茶匙)
    5 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 生抽
    10 克
  • 切末
    5 克
  • 麻油
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 952.8 mg
Protein 19.1 g
Kalorie 1367 kJ / 327 kcal
Tuk 24.6 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 7.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...