黑三剁
TM6 TM5

黑三剁

4.6 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 50 克 红辣椒,长的 ,去蒂切段
  • 50 克 新鲜青辣椒 ,去蒂切段
  • 100 克 大头菜 ,选玫瑰大头菜,水里浸泡约3小时沥干,切块
  • 30 克 油
  • 1 片 姜
  • 300 克 猪肉肉糜
  • 5 克 料酒 (约1茶匙)
  • 5 克 糖 (约1茶匙)
  • 10 克 生抽
  • 5 克 葱 ,切末
  • 1 茶匙 麻油

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1367 kJ / 327 kcal
Protein
19.1 g
Sacharidy
7.3 g
Tuk
24.6 g
Nasycený tuk
6 g
Vláknina
1 g
Sodík
952.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty