Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de champignons noirs déshydratés, réhydratés 30 min à l'eau chaude
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 450 g d'eau
- 200 g d'épinards frais "à cuire" (au rayon salades)
- 200 g de filet de poulet, sans peau et en morceaux de 3 cm de côté
-
20
g de sauce d'huître
nebo 20 g de sauce de poisson (nuoc-mâm) - 1 c. à soupe de sauce de soja
- du sel
- du poivre moulu
-
24
disques de pâte à gyozas
nebo 24 feuilles de pâte à wonton, découpées en disques
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 974 kJ / 232 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1 Std.
Raviolis de crevettes
40 Min
Makis de légumes
8 godz. 30 min
Petits pains au porc (nikumans)
2 Std.
Banh Cuon
40 Min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1h 15min
Aubergine glacée au miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Raviolis pékinois
1 Std.
Bouchées au porc
1 godz. 5 min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45 Min
Sushi burger
12 godz.