Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de champignons noirs déshydratés, réhydratés 30 min à l'eau chaude
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 450 g d'eau
- 200 g d'épinards frais "à cuire" (au rayon salades)
- 200 g de filet de poulet, sans peau et en morceaux de 3 cm de côté
-
20
g de sauce d'huître
nebo 20 g de sauce de poisson (nuoc-mâm) - 1 c. à soupe de sauce de soja
- du sel
- du poivre moulu
-
24
disques de pâte à gyozas
nebo 24 feuilles de pâte à wonton, découpées en disques
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 974 kJ / 232 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chirashi (riz vinaigré aux petits légumes et tofu laqué)
1h 45 min
Ravioli vapeur au porc et au chou
1h 40 min
Nikumans
1h 30 min
Raviolis pékinois
1 Std.
Riz au pak-choï et jambon
40 Min
Onigiris végétariens
2 Std.
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1 Std.
Brochettes de porc satay
25min
Raviolis de crevettes
40 Min
Bahn bao vapeur à la viande
2óra 55p
Sushi burger
12h
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50 min