Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de champignons noirs déshydratés, réhydratés 30 min à l'eau chaude
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 450 g d'eau
- 200 g d'épinards frais "à cuire" (au rayon salades)
- 200 g de filet de poulet, sans peau et en morceaux de 3 cm de côté
-
20
g de sauce d'huître
nebo 20 g de sauce de poisson (nuoc-mâm) - 1 c. à soupe de sauce de soja
- du sel
- du poivre moulu
-
24
disques de pâte à gyozas
nebo 24 feuilles de pâte à wonton, découpées en disques
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 974 kJ / 232 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bao burger au porc et aux légumes
3 Std.
Gyozas japonais grillés au porc et gingembre
50min
Bahn bao vapeur à la viande
2 godz. 55 min
Ravioli au porc et chou chinois
6h
Raviolis de crevettes
50min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1sa 15 dk
Raviolis vietnamiens vapeur au porc
50min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45 dk
Pâte à raviolis asiatiques
1h
Soupe de nouilles ramen japonaise
1sa 45 dk
Raviolis pékinois
1h
Ravioli vapeur au porc et au chou
1h 40min