Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 6 Eier (Kl. M), kalt
- 30 g Butter
- 50 g Leberwurst
- 5 g Weinbrand
- ¼ g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte russische Eier
50 Min
Tomaten-Schinken-Schichtsalat
35 min
Gefüllte Eier mit Feta (Avgha vrasta me jemisi)
1 Std. 5 Min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Radieschensalat
10 min
Gefüllte Eier mit Kräuter-Käse-Kugeln
1 Std. 20 Min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 godz. 10 min
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3h 30min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1 Std. 30 Min
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2 Std. 45 Min
Käse-Kasseler-Salat
20 Min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2 Std.