Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 6 Eier (Kl. M), kalt
- 30 g Butter
- 50 g Leberwurst
- 5 g Weinbrand
- ¼ g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohlsuppe
40 Min
Gurkencremesuppe mit Garnelenspießchen
35min
Käsesuppe
35min
Kaltes Erbsensüppchen | Kohlrabi | Erdbeere
5 Std. 35 Min
Lachsrolle
3 Std. 30 Min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 Std.
Forellen des Bischofs
35min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 Min
Schinkencreme-Mousse
1 godz. 15 min
Gefüllte Eier mit Kräuter-Käse-Kugeln
1h 20min
Radieschensalat
10 λεπτ.
Gefüllte Eier mit Feta (Avgha vrasta me jemisi)
1h 5min