Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Geflügelhackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 gestr. TL Senf
- 1 ½ TL Paprika edelsüß
- 1 TL Curry
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1197 kJ / 286 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geflügelaufschnitt
12h
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3 Std. 30 Min
Weißwurst aus dem Glas
1h 20min
Lammbratwurst
3 Std. 30 Min
Bratwurst
2h
Hackfleisch
35min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 Min
Lyoner
12h
Klassische Bratwurst
3 Std. 30 Min
Geflügelfond
1 Std.
Kalbsleberwurst im Glas
5h 40min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 Min