Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Geflügelhackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Salz
- 1 gestr. TL Senf
- 1 ½ TL Paprika edelsüß
- 1 TL Curry
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1197 kJ / 286 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Lyoner
12óra
Klassische Bratwurst
3h 30min
Gefüllte Weinblätter mit Zitronensauce
1h 15min
Eier, gekocht
20 Min
Gewürzpaste für Fischbrühe
40 Min
Geflügelaufschnitt
12óra
Lammbratwurst
3h 30min
Lachsbratwurst
3h 15min
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40 Min
Forellen des Bischofs
35min
Teig für Wan Tans
1h 15min