
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Schweinehackfleisch
- 150 g Kalbshackfleisch
- 200 g fetter Speck gewolft (siehe Tipp)
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Pökelsalz
- 1 geh. TL Senf
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser, heiß und etwas mehr zum Einweichen
- 120 g rote Paprika in Würfeln (5 mm)
- Wasser kochend heiß, zum Überbrühen
- 2 Kunstdärme (à Ø 60 mm, Länge 30 cm)
- 1 Prise Salz zum Würzen der Paprika
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1137 kcal / 4758 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 111 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45min
Hackfleisch
35min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Bratenpaste
3hod.
Geflügelaufschnitt
12hod.
Bratwurst
2hod.
Kalbsleberwurst im Glas
5hod. 40min
Grober Fleischkäse aus dem Varoma
2hod. 45min
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3hod. 30min
Weißwurst aus dem Glas
1hod. 20min
Fleischkäse mit Röstzwiebeln
55min
Leberkäse Pizza Style
2hod. 40min