Lyoner

Lyoner

4.0 9 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 12hod.
2 Stück

Suroviny

  • Kalbshackfleisch
    150 g
  • Schweinehackfleisch
    200 g
  • fetter Speck gewolft (siehe Tipp)
    200 g
  • Eiswürfel
    130 g
  • Backpulver
    ½ TL
  • Pökelsalz
    1 geh. TL
  • Senf
    1 geh. TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Muskat
    ½ TL
  • Knoblauch, granuliert
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • rote Paprika in Würfeln (5 mm)
    120 g
  • Wasser, heiß und etwas mehr zum Einweichen
    500 g
  • Wasser kochend heiß, zum Überbrühen
  • Kunstdärme (à Ø 60 mm, Länge 30 cm)
    2
  • Salz zum Würzen der Paprika
    1 Prise
  • Wasser
    500 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 36 g
Kalorie 4758 kJ / 1137 kcal
Tuk 111 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...