Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Schweinehackfleisch
- 150 g Kalbshackfleisch
- 200 g fetter Speck, gewolft (siehe Tipp)
- 130 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- 1 geh. TL Pökelsalz
- 1 geh. TL Senf
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Muskat
- ¾ TL Knoblauch, granuliert
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser, heiß und etwas mehr zum Einweichen
- 120 g rote Paprika, in Würfeln (5 mm)
- Wasser, kochend heiß, zum Überbrühen
- 2 Kunstdärme (à Ø 60 mm, Länge 30 cm)
- 1 Prise Salz zum Würzen der Paprika
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4758 kJ / 1137 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 111 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mayonnaise
5 min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 Min
Klassische Bratwurst
3h 30min
Fleischkäse mit Röstzwiebeln
55 Min
Gewürzpaste für Fischbrühe
40 Min
Geflügelaufschnitt
12h
Geflügelbratwurst
3h 30min
Weißwurst aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min
Nudelteig
1 Std.
Kalbsleberwurst im Glas
5h 40min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 Min