Zařízení & příslušenství
Schweizer Bauernbrot
Příprava 35min.
Celkový 7hod.
16 Scheiben
Suroviny
Quellstück
-
Paniermehl (siehe Tipp)25 g
-
Wasser50 g
Hauptteig
-
Wasser kalt200 g
-
Bier kalt250 g
-
frische Hefe10 g
-
Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Weizenmehl Type 1050500 g
-
Salz (10-12 g)3 TL
-
rustikales Brotgewürz (volitelně)2 TL
-
Öl zum Einfetten
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
5 g
Kalorie
595 kJ /
142 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brotgenuss
13 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Bauernbrot
16hod. 15min.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min.
Buttermilchbrot
18hod.
Bergisches Urbrot
17hod.
Schweizer Rustico
25hod. 20min.
Baguettes Rustica
15hod.
Wachauer Laberl
15hod. 20min.
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5hod. 45min.
Oberländer
14hod. 30min.
Gewürzbrot
16hod. 30min.
Bauernbrot
2hod. 20min.
Baguette Rustica
4hod. 20min.