
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quellstück
- 25 g Paniermehl (siehe Tipp)
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 200 g Wasser kalt
- 250 g Bier kalt
- 10 g frische Hefe
- 200 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Weizenmehl Type 1050
- 3 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL rustikales Brotgewürz (volitelně)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 142 kcal / 595 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bauernbrot
16hod. 15min
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min
Buttermilchbrot
18hod.
Bergisches Urbrot
17hod.
Tiroler Schinkenbrot
16hod. 15min
Dunkles Landbrot
4hod.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14hod. 30min
Gewürzbrot
16hod. 30min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5hod. 45min
Doppelbocker aus dem Topf
3hod.
Bauernbrot
2hod. 20min
Baguette Rustica
4hod. 20min