Schweizer Bauernbrot

Schweizer Bauernbrot

4.8 644 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 7hod.
16 Scheiben

Suroviny

Quellstück
  • Paniermehl (siehe Tipp)
    25 g
  • Wasser
    50 g
Hauptteig
  • Wasser kalt
    200 g
  • Bier kalt
    250 g
  • frische Hefe
    10 g
  • Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
    200 g
  • Weizenmehl Type 1050
    500 g
  • Salz (10-12 g)
    3 TL
  • rustikales Brotgewürz (volitelně)
    2 TL
  • Öl zum Einfetten

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 5 g
Kalorie 595 kJ / 142 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...