Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quellstück
- 25 g Paniermehl (siehe Tipp)
- 50 g Wasser
Hauptteig
- 200 g Wasser, kalt
- 250 g Bier, kalt
- 10 g frische Hefe
- 200 g Roggenmehl Type 1150 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 500 g Weizenmehl Type 1050
- 3 TL Salz (10-12 g)
- 2 TL rustikales Brotgewürz (volitelně)
- Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 595 kJ / 142 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Bergisches Urbrot
17u.
Bauernbrot
2 godz. 20 min
Dunkles Landbrot
4h
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Roggen-Schmalz-Brot
16u. 10min
Kosaken-Doppelbrot
14 Std. 30 Min
Gewürzbrot
16 Std. 30 Min
Bauernbrot
16u. 15min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 Std. 30 Min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5 Std. 45 Min
Buttermilchbrot
18h