Zařízení & příslušenství
Kartoffelklöße
Příprava 20min.
Celkový 25hod.
4 Portionen
Suroviny
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln mit Schale500 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen100 g
-
Ei1
-
Weichweizengrieß50 g
-
Salz1 TL
-
Muskat2 Prisen
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
8 g
Kalorie
961 kJ /
229 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sauerbraten
72hod.
Apfelrotkohl
1hod. 10min.
Glasierter Schinkenbraten mit Herzoginkartoffeln und Romanesco
3hod. 30min.
Remoulade
10min.
Eierstich (Suppeneinlage)
15min.
Reibekuchen
45min.
Sauce Hollandaise
15min.
Eierstich
25min.
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2hod.
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min.
Frankfurter Kranz
6hod.
Kartoffelpuffer
20min.