
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 385 kcal / 1612 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
All-in-one kip cacciatore
2h 45 min.
Runderpastei met bier
1h 40 min.
Rundvlees Stroganoff
1h
Zalm in korst met citroen risotto
45 min.
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Gezouten karameltaart
2h 40 min.
Griekse varkensstoofpot
45 min.
Kalkoenburgers
1h 25 min.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min.
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min.
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15 min.
Kip met amandelen
25 min.