Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Žádné hodnocení
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Loempia’s
55 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Steak Stroganoff
45 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.