Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Runderpastei met bier
1h 40min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Kipsatés met pindasaus
2 godz.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Kip met amandelen
25min
Groenteflan
1 Std. 35 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Spaghetti met tonijn
40 Min