Zařízení & příslušenství
Mediterrane kippenpastei
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porties
Suroviny
-
Kalamata olijven, ontpit70 g
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
teentjes knoflook2
-
bloem30 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt180 g
-
paprikapoeder1 tl
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)600 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
bladerdeeg (275 g)1 pak
-
eierdooier licht opgeklopt, om te kleuren1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
29 g
Kalorie
1612 kJ /
385 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lekkere kip
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Cottage pie
1hod. 10min.
Runderpastei met bier
1hod. 40min.
Tomaat en basilicum kip quiche
1hod.
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min.
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Aardappelgoulash
1hod.
Runderragout met aardappelen
1hod. 10min.
Rundergoulash met deegballetjes
1hod. 30min.
Couscous van zeebarbeel met paprika
Žádné hodnocení
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min.
Kipfilets pizzaiola
55min.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min.