Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Kalamata olijven, ontpit
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 30 g bloem
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 180 g rode paprika, geroosterd, ingemaakt
- 1 tl paprikapoeder
- 600 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1 tl zout
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper, naar smaak
- 1 pak bladerdeeg (275 g)
- 1 eierdooier, licht opgeklopt, om te kleuren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1小时 20 分钟
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Kalkoenburgers
Žádné hodnocení
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Fideuá van groenten
40 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min