Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ¾ TL Oregano, getrocknet
- 1 ¼ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 1000 g Kartoffeln, mit Schale, in dünnen Spalten
- 50 g Polenta (Maisgrieß)
- 1 rote Paprika, in Stücken (3 cm)
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 12 Stängel Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 2 Avocados, reif, in Stücken
- 20 g Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2064 kJ / 494 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Greek Wraps
25min
Caprese Wraps
10min
Wraps mit Curry-Bohnen-Paste
35min
Taco-Salat mit Hackbällchen
1h
Rom - Pizzataler
1h 30min
Spanische Kartoffeln
40min
Überbackenes Baguette
45 Min
Veggie-bubble-up-Pizza
2 Std.
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 godz. 35 min
Gemüse-Döner
40min
Linguine in Tomatenbutter
30min
Nudeln mit Käsesauce, Pesto und frischen Tomaten
45 Min