Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Joghurt-Feta-Sauce
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Olivenöl
- 100 g Feta, in Stücken
- 1 EL Zitronensaft
Füllung und Fertigstellung
- 25 g Öl
- 100 g gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 150 g Zucchini, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Rotkohl (siehe Tipp)
- ¼ Gurke
- 1 Tomate, klein
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 150 g Möhren, in Streifen (5 x 0,5 cm)
- 4 Pita-Brottaschen
- 1 TL Salz
- 1 TL Schwarzkümmel-Samen
- ¼ TL Muskat
- ¼ TL Chiliflocken
- ½ TL Paprika edelsüß
- 1 EL Essig
- 8 Tortilla-Chips (scharf)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1974 kJ / 471 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Greek Wraps
25 min
Caprese Wraps
10min
Veganes Zaziki mit Dampfgemüse
40 Min
Basilikum-Knödel mit Ratatouille
40 Min
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2 Std.
Süßkartoffel-Kumpir
1 Std. 30 Min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Süßkartoffeln mit mexikanischer Füllung
1 Std. 30 Min
Veggie-bubble-up-Pizza
2 Std.
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1 Std. 45 Min
Quesadillas mit gebratenem Gemüse
40 Min
Gefüllte Zucchini mit Tomatenreis
1 Std. 40 Min