Zařízení & příslušenství
白木耳酪梨冰淇淋
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 35min.
1 完整食譜
Suroviny
-
酪梨 去皮,去籽,切塊(約2公分)400 克
-
新鮮白木耳 切小朵200 克
-
冰糖60 克
-
水500 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
檸檬汁45 克
-
蜂蜜60 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
7.2 g
Kalorie
3016.9 kJ /
721.8 kcal
Tuk
19.9 g
Vláknina
25.5 g
Sacharidy
151.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
這樣吃最美
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan