
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- water for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 364.5 kcal / 1530.8 kJ
- Protein
- 62.4 g
- Tuk
- 12.3 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Sodík
- 1327 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2hod. 30min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Buffalo chicken wings
45min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Rosemary and bacon stuffed onions
1hod. 50min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5hod. 15min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1hod. 10min
Chicken Waldorf salad
40min
Fish with ginger lime sauce
35min
Sicilian prawn salad
40min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Garlic prawns
25min