Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Protein
- 62.4 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1327 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Pork fillet with mustard
35 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min