
Zařízení & příslušenství
Cedar-wrapped pork with rosemary
Příprava 15min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillets45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
364.5 kcal /
1530.8 kJ
Protein
62.4 g
Tuk
12.3 g
Sacharidy
0.5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sodík
1327 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland