Cedar-wrapped pork with rosemary

Cedar-wrapped pork with rosemary

4.8 5 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 40min
4 portions

Suroviny

  • water for soaking
  • fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
    6 sprigs
  • lemon zest, no white pith
    2 - 3 pieces
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • garlic clove
    1
  • anchovy fillets
    45 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • lemon juice
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
    2
  • prosciutto
    8 slices

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 364.5 kcal / 1530.8 kJ
Protein 62.4 g
Tuk 12.3 g
Sacharidy 0.5 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 3.7 g
Sodík 1327 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...