Zařízení & příslušenství
Cedar-wrapped pork with rosemary
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillet45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1327 mg
Protein
62.4 g
Kalorie
1530.8 kJ /
364.5 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min.
Yoghurt and jalapeño dressing
10min.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min.
Pistachio cheesecakes with mango
2hod. 30min.
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1hod. 15min.
Tuna empanadas
2hod.
Tandoori chicken
1hod. 35min.
Pork and gravy with red wine cabbage
1hod. 10min.
Texas-style lovely legs
4hod.
Korean Bo ssam
29hod. 20min.
Korean barbecue pork with rice salad
40min.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2hod. 20min.