Zařízení & příslušenství
Cedar-wrapped pork with rosemary
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillet45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1327 mg
Protein
62.4 g
Kalorie
1530.8 kJ /
364.5 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Barbecue
102 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3hod. 25min.
Gin-cured ocean trout salad
30hod. 20min.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min.
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35min.
Pork in green pepper and cognac sauce
50min.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min.
Veal involtini
35min.
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1hod. 5min.
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45min.
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2hod. 30min.
Turmeric fish
30min.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1hod.