Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Protein
- 62.4 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1327 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 Std. 40 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Texas-style lovely legs
4 Std.
Pork fillet with mustard
35 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Bourbon pork ribs
5h 50min