Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatballs
- 80 g day-old bread, torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil, for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into thin slices
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1472.4 kJ / 350.6 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 22.8 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 473.7 mg
Alternativní recepty
Beef ragu
1h 25 min
Swedish meatballs with gravy
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Meatloaf with mushroom sauce
1u. 15min
Beef stroganoff
35 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1u. 15min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Lamb and feta meatballs
30 Min