
Zařízení & příslušenství
Meatballs with white wine mushroom sauce
Příprava 35min
Celkový 35min
6 portions
Suroviny
Meatballs
-
day-old bread torn into pieces (3 cm)80 g
-
brown onion½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
dried mixed herbs1 tsp
-
olive oil20 g
-
beef rump steak trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen500 g
-
egg1
-
full cream milk20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil for frying1 tbsp
White wine mushroom sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
dry white wine60 g
-
cornflour1 tbsp
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into thin slices200 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
pouring (whipping) cream200 g
-
micro herbs for garnishing (optional)
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
350.6 kcal /
1472.4 kJ
Protein
25 g
Tuk
22.8 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
11.5 g
Sodík
473.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Budget friendly Italian
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland