Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g veal scallopini, cut into strips (4 cm) (see Tips)
- 20 g cornflour
- 60 g soy sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 800 g potatoes, peeled and cut into wedges
- 400 g button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g tomato paste
- 100 g sour cream (see Tips)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Worcestershire sauce (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 536.8 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 26.9 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 2748.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef goulash with dumplings
1 Std. 45 Min
Pork fillet with mustard
35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Swedish meatballs with gravy
30min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Cabbage rolls
1 Std. 50 Min
Hungarian goulash
1h 30min
Hunters' stew
1h
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min