Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 56.8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 51.7 g
- Nasycený tuk
- 9.7 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 1348.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Mai Tai
Žádné hodnocení
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40min
Sicilian prawn salad
40 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Muhamara dip
30 min