Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 200 g chicken breast fillet, cut into cubes (3 cm), slightly frozen
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 20 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts, plus extra for garnishing
- 40 g dried cranberries, plus extra for garnishing
- 1 egg
- ½ tsp sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 slices prosciutto (approx. 300 g)
- 1000 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1053 kJ / 251 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 5.2 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1164.9 mg
Alternativní recepty
Chicken and port pâté
1h 30min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Smoked trout pâté
3u. 15min
Pork fillet with mustard
35min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Baked salmon cheesecake
26u. 35min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Traditional cocktail sauce
5min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Cranberry bacon stuffing
10min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min