Zařízení & příslušenství
Pork and chicken terrine
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
8 portions
Suroviny
-
pork fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen300 g
-
chicken breast fillet cut into cubes (3 cm), slightly frozen200 g
-
brown onion (approx. 1), cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine50 g
-
fresh baby spinach leaves50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts plus extra for garnishing50 g
-
dried cranberries plus extra for garnishing40 g
-
egg1
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
prosciutto (approx. 300 g)12 slices
-
water1000 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1164.9 mg
Protein
27 g
Kalorie
1053 kJ /
251 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
3.5 g
Sacharidy
5.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Festive Flavour
105 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2hod. 30min.
Russian beetroot salad
1hod. 10min.
Gougère puffs with salmon mousse
25hod. 35min.
Traditional cocktail sauce
5min.
Brandy cream
15min.
Baked salmon cheesecake
26hod. 35min.
Gin and tonic sorbet with cucumber
12hod.
Leek and smoked salmon dip
55min.
Hong Kong-style roast pork belly
10hod.
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min.
Spiced cherry brioche wreath
2hod. 20min.
Cranberry and rosemary chutney
40min.