Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil, leaves only
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g roasted cashews
- 60 - 80 g olive oil, plus extra for covering the dip (see Tips)
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
Salad
- water, for cooling
- 3 eggs
- 250 g farfalle pasta (bow tie pasta)
- 2 tbsp olive oil
- 200 g marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 30 g rocket or fresh spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 50 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2452 kJ / 584 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 426.9 mg
Alternativní recepty
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Mexican stack
45 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Tortellini soup
20min
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Fresh tomato tart
40min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min