Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil, leaves only
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 160 g roasted cashews
- 60 - 80 g olive oil, plus extra for covering the dip (see Tips)
- 1 - 2 tbsp white wine vinegar, to taste
Salad
- water, for cooling
- 3 eggs
- 250 g farfalle pasta (bow tie pasta)
- 2 tbsp olive oil
- 200 g marinated artichoke hearts, drained and cut into halves
- 30 g rocket or fresh spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 50 g pitted Kalamata olives, cut into halves
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2452 kJ / 584 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 426.9 mg
Alternativní recepty
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Chicken and mango salad
35 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Chicken and warm potato salad
55 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Creamy tomato and feta pasta
35 Min
Penne and vegetables
35 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Turkey taco salad bowl
15 min