Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Stängel Petersilie, kraus, abgezupft
- 100 g Schalotten, halbiert
- 30 g Butter
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, geschält, in Stücken (3 cm)
- 500 g Wasser, kochend heiß
- 500 g Milch
-
3
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 2 Lorbeerblätter, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 400 g Mett, gewürzt
- 2 TL Paprika edelsüß
- 350 g rote Paprika, in Stücken (3 cm)
- 20 g Pflanzenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1299 kJ / 310 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhrencremesuppe mit geröstetem Pumpernickel
50 min
Kohlrabi-Kartoffel-Cremesuppe
45 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 min
Tomatensuppe
40 min
Möhren-Tomaten-Cremesuppe
45 min
Möhren-Tomaten-Suppe
3 Std.
Gemüsesuppe bianco
35 min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35 min
Suppe für Verliebte
30 min
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40 min
Paprikasuppe bicolor
1h
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50 min