Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Stängel Petersilie, abegzupft
- 350 g Spitzkohl
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 20 g Olivenöl
- 350 g Schweinenacken, ohne Knochen
- 2 TL Kümmel, ganz
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, frisch, eingeschnitten
- 1 TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 700 g Wasser und etwas mehr zum Bedecken
- 350 g Kartoffeln
- 350 g Butternuss-Kürbis
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1470 kJ / 352 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1 Std.
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1 Std. 30 Min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 Std.
Fencheleintopf
35 min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1 Std.
Spargeleintopf
45 min
Kürbis-Erbsen-Eintopf
40 Min
Bohneneintopf
1 Std.
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 Std.
Kürbiseintopf
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Kürbis-Auflauf mit Wirsing und Cabanossi
1hod. 35min
Linsen-Kürbis-Eintopf
1 Std.