Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Suppengrün, in Stücken
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 50 g Öl
- 800 g Wasser
- 600 g mehlig kochende Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 200 g Pilze, z.B. Steinpilze oder Champignons, in Scheiben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Schinkenwürfel
- 100 g Sahne
- 1 TL Thymian
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Crema di Balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champignoncremesuppe
20 min
Gnocchi-Pilz-Rahmsuppe
30min
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Fisch-Gemüse-Suppe
40min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1h
Kartoffel-Kräuter-Suppe
45min
Kartoffeltopf mit Pfifferlingen
1h 40min
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 min
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Champignon-Rahmsuppe
35 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20 min