Gemüseauflauf mit Kartoffeln und Parmesan überbacken

Gemüseauflauf mit Kartoffeln und Parmesan überbacken

4.2 241 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • Kartoffeln geschält, in mundgerechten Stücken
    600 g
  • Gemüse der Saison, z.B. grüne Bohnen, Kohlrabi, Spargel, Blumenkohl, Möhren, Zucchini, Kürbis, in mundgerechten Stücken, Stiften oder Röschen
    1000 g
  • Butter in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
    20 g
  • weiße Grundsauce (siehe Tipp)
    600 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 17 g
Kalorie 1864 kJ / 446 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 9.5 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...