Kompatibilní verze
Gemüseauflauf mit Kartoffeln und Parmesan überbacken
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 600 g Kartoffeln, geschält, in mundgerechten Stücken
- 1000 g Gemüse der Saison, z.B. grüne Bohnen, Kohlrabi, Spargel, Blumenkohl, Möhren, Zucchini, Kürbis, in mundgerechten Stücken, Stiften oder Röschen
- 20 g Butter, in Flöckchen, und etwas mehr zum Einfetten
- 600 g weiße Grundsauce (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1864 kJ / 446 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte Paprikahälften mit Kartoffeln
1 Std.
Gemüse-Nudel-Auflauf
1 Std.
Fetakäse-Gemüse-Sauce
35min
Gemüsepfanne mit Zitrone und Honig
45 Min
Leipziger Allerlei mit Kartoffeln
1 Std.
Gemüse-Kartoffel-Auflauf
1 Std. 30 Min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1 Std.
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1 Std.
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min
Nudelauflauf mit Spinat
1 Std. 20 Min
Nudel-Brokkoli-Auflauf mit Tomatensalat
1 Std.