
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 800 g de ricotta
Le jour même
- 80 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé et un peu pour le récipient
- 50 g de beurre coupé en morceaux
- 2 œufs
- 40 g de sucre glace
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
- 20 g de marsala liquoreux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'huile de friture
- 40 g d'écorce d'orange confite émincée finement
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 236.2 kcal / 990.3 kJ
- Protein
- 8.5 g
- Tuk
- 12.1 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade d'Halloween au houmous sanglant
1hod.
Soupe au pistou
40min
Cassata (gâteau sicilien)
5hod.
Pan bagnat végétal
1hod. 30min
Paccheri farcis ricotta-épinards
50min
Liqueur au cheesecake
Žádné hodnocení
Struffoli (Italie)
1hod. 15min
Pommes Dauphine
1hod. 40min
Mojo vert
10min
Pudding fraise et poire
Žádné hodnocení
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Polpettes siciliennes
1hod.