Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
L'appareil à soufflé
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 6 jaunes d'œufs
- 60 g de whisky
- 30 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
La meringue
- 3 blancs d'œufs
- 150 g de sucre en poudre
La finition
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 2 c. à café de cacao en poudre
- 18 grains de café au chocolat
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1528 kJ / 367 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 25.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Miroir à la framboise
15 min
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15h
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12h 30min
Délice d'été pêche-abricot
4 Std.
Eclairs framboises-pistaches
24h
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35 min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1 Std. 20 Min
Crème glacée mascarpone
5 godz.
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Glace à la pistache
12h
Glace à la fraise façon italienne
40min