Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crème Anglaise
- ½ vanilla bean
- 4 oz sugar
- 16 oz whipping cream
- 5 oz whole milk
- 6 egg yolks, from large eggs
Apple Tarte Tatin
- 4 oz dark brown sugar
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 pinch ground cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground ginger
-
1
oz calvados
nebo 1 oz brandy - 4 Fuji apples, peeled, cored and quartered
- 1 sheet puff pastry, ready-made, thawed per pkg. instructions
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2741 kJ / 655 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Béarnaise Sauce
20min
S'mores Pie
4 Std. 40 Min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Key Lime Pie
4 Std. 40 Min
Béarnaise sauce
15min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4u. 50min
Classic Swiss Fondue
15min