Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de bolets, séchés
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de viande de veau, sans nerf, sans os, (par ex. cou, épaule)
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 c. à soupe de farine
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2056 kJ / 494 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Curry thaï rapide au poulet
40 min
Bœuf bourguignon
2h
Lasagnes classiques
2 godz. 5 min
Sauce béchamel
15 Min
Riz au lait et son coulis de fruits rouges
55 min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Galette des rois aux poires et au chocolat
1u. 40min
Émincé à la zurichoise
50 min
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Nouilles chinoises aux légumes et filet de porc
50 min
Soupe de potiron
35 min
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min