
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de bolets, séchés
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 80 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de viande de veau, sans nerf, sans os (par ex. cou, épaule)
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 1 c. à soupe de farine
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0.5 l)
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 494 kcal / 2056 kJ
- Protein
- 44.3 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 12 g
Alternativní recepty
Tarte aux pommes
1 godz. 15 min
Risotto alla milanese
30 min
Longe de porc accompagnée de purée
1 godz. 30 min
Brioche
9 godz. 30 min
Curry d’agneau à l’indienne
1 godz. 30 min
Vol-au-vent aux quenelles
30 min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1 godz.
Ragoût de bœuf
1 godz. 50 min
Sauce moutarde
5 min
Penne all’arrabbiata
20 min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 godz.
Émincé à la zurichoise
50 min