Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 300 g de farine blanche
- ½ c. à café de sel fin
- 150 g de beurre, froid en petits morceaux
- 1 jaune d'oeuf
- 50 g d'eau, glacée
Garniture
- 200 g de gouda, en morceaux
- 150 g de jambon cuit, en morceaux
- 200 g de crème double
- 4 oeufs
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 ½ c. à café de sel fin
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 400 g de poireaux, coupé en rondelles (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 81 g
Alternativní recepty
Lasagnes de courgette et poisson
1hod.
Vol-au-vent aux quenelles
35 Min
Quiche saumon, épinards, feta
1hod.
Gâteau aux pommes
1hod.
Vol-au-vent aux quenelles
30min
Crêpes sucrées ou salées
Žádné hodnocení
Chili non Carne
1hod.
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
30min
Pâté aux champignons
45 Min
Tranche aux prunes
1 Std. 30 Min
Quiche poireaux-lard
1hod.
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min