Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 300 g de farine blanche
- ½ c. à café de sel fin
- 150 g de beurre, froid en petits morceaux
- 1 jaune d'oeuf
- 50 g d'eau, glacée
Garniture
- 200 g de gouda, en morceaux
- 150 g de jambon cuit, en morceaux
- 200 g de crème double
- 4 oeufs
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 ½ c. à café de sel fin
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 400 g de poireaux, coupé en rondelles (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Protein
- 37.2 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 81 g
Alternativní recepty
Lasagne à la bolognaise
2h 30min
Pizza sauce poivron rouge, épinards et oeufs
1h 45min
Lasagnes de courgette et poisson
1 Std.
Brioche
9h 30min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Gratin de chou-fleur
55min
Quiche lorraine
50min
Sauce béchamel
15 Min
Tarte aux pommes facile
45 Min
Galette des rois pomme-cannelle
3j
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40 Min
Quiche poireaux-lard
1 Std.