
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de malvavíscos de vainilla blancos
- 15 g de agua
- 1000 g de azúcar glass cernida
- ½ - 1 cdita de vainilla u otro saborizante, al gusto
- 20 g de fécula de maíz
- manteca vegetal
- colorante en gel
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 5974 kcal / 25901 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30 min.
Pastel floral
2h
Betún de queso crema
5 min.
Pastel arcoiris
2h
Red velvet
1h 30 min.
Pastel de tres leches
3h
Galletas de Pascua
50 min.
Macarrones con merengue suizo
1h 10 min.
Betún de mantequilla básico
10 min.
Roles de canela con glaseado
2h 30 min.
Betún de queso crema
5 min.
El mejor pastel de chocolate
1h