![Fondant de malvavisco Fondant de malvavisco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8B84B5FB-A6BE-43AD-BAE9-5ACE255E6A5B/Derivates/c4c34441-009c-41c9-b4bf-1ad4fb6f5afc.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de malvavíscos de vainilla, blancos
- 15 g de agua
- 1000 g de azúcar glass, cernida
- ½ - 1 cdita de vainilla u otro saborizante, al gusto
- 20 g de fécula de maíz
- manteca vegetal
- colorante en gel
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 25901 kJ / 5974 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mantenconchas
3 Std. 15 Min
Casitas de jengibre
1h 30min
Betún de queso crema
5 min
Pastel de chocolate y chile
1h
Pastel arcoiris
2h
Pastel party-pops
2h 10min
Betún de queso crema
5 min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Betún de vainilla
5 min
Betún de chocolate
10p
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Betún de mantequilla básico
10p