Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de malvavíscos de vainilla, blancos
- 15 g de agua
- 1000 g de azúcar glass, cernida
- ½ - 1 cdita de vainilla u otro saborizante, al gusto
- 20 g de fécula de maíz
- manteca vegetal
- colorante en gel
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 25901 kJ / 5974 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glaseado blanco
2h
Betún de queso crema
5min
Galletas glaseadas
1h 30min
Galletas de Pascua
50min
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Betún de chocolate
10min
Betún de mantequilla básico
10min
Betún de queso crema
5min
Betún de vainilla
5min
Crepas
1 Std. 15 Min
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Crepas, receta básica
1 Std. 20 Min