Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel de chocolate
- 200 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 125 g de leche
- 2 huevos
- 100 g de media crema
- 240 g de harina de trigo
- 1 ½ cditas de bicarbonato de sodio
- 70 g de cocoa en polvo
- 300 g de azúcar refinada
- ¼ cdita de sal fina
- 100 g de café preparado, americano cargado y frío
Praliné de avellanas
- 100 g de azúcar refinada
- 50 g de agua
- 120 g de avellanas tostadas
Betún de chocolate
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 165 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 200 g de azúcar glass, cernida
- 60 g de cocoa en polvo
- 45 g de crema ácida
Montaje
- chocolates variados, al gusto. Tipo: Kit-Kat®, Crunch®, Ferrero®, Carlos V®, etc. Cortados en trozos medianos para decorar
- 30 g de avellanas tostadas, en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3382 kJ / 805 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Brownies
50 Min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Bachour: Cheesecake con crema de limón y sorbete de fresa
2h
Betún de queso crema
5 Min
Volcán de chocolate
20 Min
Fondant de malvavisco
2 godz. 15 min
Betún de chocolate
10 Min
Betún de queso crema
5 Min
Pastel de caramelo y brownie
2 godz. 40 min
Tartalaza
1 Std. 30 Min
Festejo de zanahoria
2 godz. 55 min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min