
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dacquoise de almendra
- 100 g de azúcar glass
- 60 g de almendra en polvo
- 75 g de avellana en polvo
- 25 g de harina
- 5 claras de huevo
- 50 g de azúcar refinada
- 2 cdas de azúcar glass para espolvorear antes de hornear
Mezcla de praliné
- 50 g de avellanas tostadas peladas
- 150 g de chocolate con leche en chispas o trozos
- 100 g de praliné de avellanas ver receta en la sección de Esenciales de DULCES BESOS CON THERMOMIX® por Paulina Abascal
- 70 g de arroz inflado
Mousse de chocolate
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de crema vegetal tipo chantilly
- 40 g de azúcar refinada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 75 g de chocolate con leche en chispas o trozos
Placas de chocolate temperado
- 300 g de chocolate con leche
Montaje
- 9 avellanas con cáscara caramelizadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 566 kcal / 2377 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 65 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 597 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moño sorpresa de chocolate rosa (temperado)
2h
Pasta hojaldre sin empaste
1h
Pasta para galletas
1h
Betún de chocolate
10min
Enjambres picositos
1h
Rosquillas enchiladas
40min
Tarta mediterránea de higos
1h 30min
Cheesecake trufado
6h
Corona de chocolates
1h 30min
Rugelach
4h
Cheesecake con costra de granola
7h 20min
Cheesecake algodón japonés
1h 45min