Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dacquoise de almendra
- 100 g de azúcar glass
- 60 g de almendra en polvo
- 75 g de avellana en polvo
- 25 g de harina
- 5 claras de huevo
- 50 g de azúcar refinada
- 2 cdas de azúcar glass, para espolvorear antes de hornear
Mezcla de praliné
- 50 g de avellanas tostadas, peladas
- 150 g de chocolate con leche, en chispas o trozos
- 100 g de praliné de avellanas, ver receta en la sección de Esenciales de DULCES BESOS CON THERMOMIX® por Paulina Abascal
- 70 g de arroz inflado
Mousse de chocolate
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de crema vegetal, tipo chantilly
- 40 g de azúcar refinada
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 75 g de chocolate con leche, en chispas o trozos
Placas de chocolate temperado
- 300 g de chocolate con leche
Montaje
- 9 avellanas con cáscara, caramelizadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2377 kJ / 566 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 597 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisú
3h 15min
Pastel de limón y merengue
2h 10min
Donas de encanto
2 Std.
Pastel moka TM6 (Black Diamond)
2 Std.
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2 Std.
Pasta hojaldre sin empaste
1 Std.
Tarta de mamey y chocolate con crema pastelera
46min
Corona de chocolates
1h 30min
Rosca de reyes
4 Std.
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Praliné de avellanas
20 Min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 Min