Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte sucrée
- 45 g de azúcar refinada
- 175 g de harina de trigo
- 115 g de mantequilla sin sal, en cubos y fría
- 1 yema de huevo
- ¼ de sal fina
- harina de trigo, para trabajar
Ganache de chocolate blanco
- 250 g de chocolate blanco, en trozos
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 340 g de frambuesas frescas
- hojas de menta fresca, para decorar
- 2 cdas de azúcar glass, para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1090 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crepas
1h 15min
Brownies
50min
Ganache de chocolate
35min
Bizcocho marmoleado
2h 10min
Bachour: Tartas de limón y albahaca
3h
Volcán de chocolate
20min
Ganache de chocolate
45min
Tarta de limón y merengue
2 Std. 30 Min
Cheesecake de chocolate blanco
16 godz.
NY Cheesecake
1h
Flan de queso crema
4 Std.
Waffles
40min