Kompatibilní verze
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cipolle e mele alla birra nera
- 800 g di cipolle in quarti
- 200 g di mele adatte alla cottura, sbucciate e in quarti
- 100 g di birra scura
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di zucchero grezzo
Terminare la preparazione
- 1 - 2 filetti di maiale (200-400 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 32 fette di pane tostato
- 250 g di Camembert in 16 pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 378 kJ / 90 kcal
- Protein
- 4.21 g
- Sacharidy
- 9.54 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min
Flan di funghi porcini
1h
Pad thai (per 1 persona)
35min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45min
Bicchierini ai peperoni arrostiti
30min
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Crema di ricotta, Gouda ed erba cipollina
10min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Patè di pomodori secchi e tonno
15 Min