Kompatibilní verze
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cipolle e mele alla birra nera
- 800 g di cipolle in quarti
- 200 g di mele adatte alla cottura, sbucciate e in quarti
- 100 g di birra scura
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di zucchero grezzo
Terminare la preparazione
- 1 - 2 filetti di maiale (200-400 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 32 fette di pane tostato
- 250 g di Camembert in 16 pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 378 kJ / 90 kcal
- Protein
- 4.21 g
- Sacharidy
- 9.54 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1h 5 min
Insalata di peperoni con tarator alla bulgara
1h 30min
Bisquick strawberry shortcake
1h
Mousse ravanelli e caprino
3u. 30min
Zabaione al peperone rosso
20min
Porchetta con pere e cipolle
12h
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Salsa di cipolle rosse e mele
40 min
Salsa peperoni rossi e mele
35 min
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h