Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert

Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert

4.9 29 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
32 pezzi

Suroviny

Cipolle e mele alla birra nera
  • di cipolle in quarti
    800 g
  • di mele adatte alla cottura sbucciate e in quarti
    200 g
  • di birra scura
    100 g
  • di pepe di Cayenna macinato
    1 pizzico
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di zucchero grezzo
    80 g
Terminare la preparazione
  • filetti di maiale (200-400 g)
    1 - 2
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di pane tostato
    32 fette
  • di Camembert in 16 pezzi
    250 g

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 90 kcal / 378 kJ
Protein 4.21 g
Tuk 5.8 g
Sacharidy 9.54 g
Vláknina 0.89 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...