Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert

Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert

4.9 31 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
32 pezzi

Suroviny

Cipolle e mele alla birra nera
  • 800 g di cipolle in quarti
  • 200 g di mele adatte alla cottura sbucciate e in quarti
  • 100 g di birra scura
  • 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
  • 1 cucchiaino di sale
  • 80 g di zucchero grezzo
Terminare la preparazione
  • 1 - 2 filetti di maiale (200-400 g)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 32 fette di pane tostato
  • 250 g di Camembert in 16 pezzi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 4.21 g
Kalorie 378 kJ / 90 kcal
Tuk 5.8 g
Vláknina 0.89 g
Sacharidy 9.54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...