Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g peito de pato s/ pele cortado em cubos pequenos
- 80 g vinho do Porto
- 1 laranja (raspa e sumo)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 80 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 50 g azeite
- Água q.b. p/ cozer
- 320 g arroz p/ risoto
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 100 g queijo-creme
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2351 kJ / 563 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30 min
Risoto à alentejana
30 min
Risoto de polvo
1h 10 min
Risoto de frango com frutos secos
35 dk
Risoto de bacalhau com grão
40 Min
Risoto de tamboril
50 Min
Risoto de laranja com pato
35 dk
Risoto de bacalhau com hortelã
30 min
Risoto de bacalhau
50 Min
Risoto de curgete e camarão
35 dk
Risoto de ervilhas e camarão
40 Min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 Min