
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g peito de pato s/ pele cortado em cubos pequenos
- 80 g vinho do Porto
- 1 laranja (raspa e sumo)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 80 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 pé de rosmaninho só as folhas
- 50 g azeite
- Água q.b. p/ cozer
- 320 g arroz p/ risoto
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 100 g queijo-creme
- 5 pés de tomilho-limão só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 563 kcal / 2351 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com risoto de funcho
25min
Risoto de tamboril
50min
Risoto à alentejana
30min
Risoto de alheira com grelos e castanhas
30min
Risoto de peru e espargos
40min
Risoto de frango com frutos secos
35min
Risoto de bacalhau
50min
Risoto de bacon e alho-francês
35min
Risoto à carbonara
45min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30min
Risoto de camarão, rúcula e cogumelos
30min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45min