Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g peito de pato s/ pele cortado em cubos pequenos
- 80 g vinho do Porto
- 1 laranja (raspa e sumo)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 80 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 pé de rosmaninho, só as folhas
- 50 g azeite
- Água q.b. p/ cozer
- 320 g arroz p/ risoto
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 100 g queijo-creme
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2351 kJ / 563 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de garoupa com manjericão
1h
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1 Std. 20 Min
Risoto de polvo
1h 10min
Risoto
30 Min
Risoto de laranja com pato
35 Min
Risoto à milanesa
25 Min
Risoto jamaicano
45min
Risoto de tamboril
50 Min
Risoto de polvo
1 Std. 20 Min
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45min